Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 50 g Prei in ringetjes gesneden
- Min. 300 g Venkel in dunne reepjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 1 el Tijm fijn gehakt
- Een snufje Venkelzaad
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 120 g Wilde zalmfilet in stukjes gesneden
- Max. 1 el Peterselie fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de prei en venkel toe en roerbak dit zo'n 5 minuten.
- Voeg tijm, zout en venkelzaad toe en roer dit door.
- Voeg een laagje water samen met de kokosmelk en tomatensaus toe en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager, roer de zalmstukjes door het gerecht en laat het geheel in zo'n 15 minuten gaar stoven.
- Bestrooi het stoofpotje met peterselie en serveer!
Deel dit Recept
Add comment