Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Een snufje Paprikapoeder
- Een drupje Tabasco
- Max. 120 g Wilde zalmfilet in stukjes gesneden
- Max. 1 handje Bladspinazie
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers zo'n 2 minuten.
- Voeg de bloemkoolroosjes en een scheut water toe en kook deze in zo'n 15 minuten gaar.
- Voeg paprikapoeder, een aantal druppels Tabasco en de kokosmelk toe en roer dit door.
- Voeg de zalmstukjes toe en kook dit mee tot de zalmstukjes gaar zijn.
- Voeg de spinazie toe en laat dit in een minuutje al roerend slinken.
- Schep het stoofpotje in een diep bord en klaar ben je!
Deel dit Recept
Add comment