Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Max. 100 g Prei in ringetjes gesneden
- Max. 1 Courgette in plakjes geschaafd
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 g (of verhit de BBQ).
- Leg een groot vel bakpapier op je werkblad.
- Verdeel de prei hierover en leg de zalmfilet bovenop de prei.
- Bestrooi het bergje met peper en zout en leg dakpansgewijs de courgetteplakjes bovenop het bergje.
- Verdeel de olie over het geheel.
- Besprenkel het geheel met citroensap en vouw het bakpapier dicht tot een stevig pakketje.
- Leg het pakketje in de oven of op de BBQ en laat de inhoud in 12 minuten gaar stomen.
Deel dit Recept
Add comment