Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Een snufje Kaneel
- Een aantal Peperkorrels
- Een snufje Kruidnagel
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 250 g Cherrytomaatjes gehalveerd
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Groen chilipepertje fijn gehakt
- Een snufje Garam Masala
- Een snufje Komijnzaad
- Een snufje Korianderzaad
- Een snufje Geelwortel
- Een snufje Chilipoeder
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout
- Min. 300 g Bladspinazie
- Max. 120 g Wilde zalmfilet grof gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en voeg de kokosmelk, de kaneel, de peperkorrels en de kruidnagel toe en laat dit even pruttelen.
- Voeg de uisnippers toe en roer door.
- Voeg de gehalveerde tomaatjes toe, doe de deksel op de pan en laat dit zo'n 5 minuten stoven (tot de tomaatjes wat zacht zijn geworden).
- Voeg gemberpoeder, garam masala, komijnzaad, korianderzaad, geelwortel, chilipoeder, zout en knoflook toe en roer door.
- Stoof dit zo'n 8 minuten tot het vocht is ingedikt.
- Voeg de spinazie vervolgens toe en laat dit slinken.
- Voeg de zalmstukjes toe, doe de deksel op de pan en stoof de zalmstukjes in 5-7 minuten gaar.
- Serveer!
Notities
Extra bloemkoolrijst hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!
Deel dit Recept
Add comment