Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Max. 200 g Peultjes
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 50 g Bosui in ringetjes
- Max. 200 g Bladspinazie
- Max. 2 el Koriander grof gehakt
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst
- Groene currypasta ingrediënten Max. 2 groene pepertjes (fijn gemalen), max. 10 g ui (gesnipperd), max. 10 g knoflook (geperst), citroengras (fijn gehakt), rasp van een (biologische)citroen, peper, komijnzaad, korianderzaad
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de currypasta-ingrediënten met elkaar.
- Verhit de olie in een pan en voeg de currypasta samen met de kokosmelk toe.
- Voeg de sojasaus en een beetje water toe en roer door.
- Voeg de zalm toe, dek de pan af en laat dit 5 minuten stoven.
- Draai de zalm om, dek de pan weer af en laat nogmaals 2 minuten stoven.
- Voeg de peultjes en spinazie toe, dek de pan wederom af en laat de groenten 2 minuten mee stoven.
- Schep de curry in een diep bord, besprenkel met citroensap en garneer met de bosui en koriander.
Notities
Extra bloemkoolrijst hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!
Deel dit Recept
Add comment