Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Een snufje Kerriepoeder
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 el Citroensap
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Max. 1 Rood chilipepertje fijn gemalen
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Min. 300 g Bladspinazie
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de kerriepoeder toe en roer door.
- Voeg de kokosmelk, het citroensap, de gemberpoeder, de knoflook, het chilipepertje en de sojasaus toe en laat dit 3 minuten pruttelen.
- Voeg de zalm toe en laat deze 4 minuten mee stoven.
- Voeg de spinazie toe en laat dit in 4 minuten slinken.
- Serveer!
Notities
Extra bloemkoolrijst hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!
Deel dit Recept
Add comment