Zalmcurry met aubergine en groene pepers
Maaltijd
Hoofdgerecht
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 120
g
Wilde zalmfilet
in stukjes gesneden
Max. 1
Aubergine
in reepjes gesneden
Kruiden
geelwortel, chilipoeder en peper
Max. 1
el
Kokos;/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Max. 2
Groene pepertjes
in reepjes gesneden
Min. 1
handje
Koriander
grof gehakt
Instructies
Bestrooi de zalm stukjes met de kruiden geelwortel en laat dit zo’n 10 minuten intrekken.
Verhit de olie in een pan, voeg de aubergine reepjes toe, bestrooi ook deze met de kruiden en bak ze tot ze zacht worden en bruin beginnen te kleuren.
Voeg de peper reepjes toe en bak deze een paar minuutjes mee.
Voeg een laagje water en de gekruide zalm stukjes toe, dek de pan af en laat de curry nog zo’n 5 minuten pruttelen.
Roer de koriander door de curry, schep de curry op je bord en serveer!
Gerelateerd