
Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet in stukjes gesneden
- Max. 1 Aubergine in reepjes gesneden
- Kruiden geelwortel, chilipoeder en peper
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 2 Groene pepertjes in reepjes gesneden
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Bestrooi de zalm stukjes met de kruiden geelwortel en laat dit zo'n 10 minuten intrekken.
- Verhit de olie in een pan, voeg de aubergine reepjes toe, bestrooi ook deze met de kruiden en bak ze tot ze zacht worden en bruin beginnen te kleuren.
- Voeg de peper reepjes toe en bak deze een paar minuutjes mee.
- Voeg een laagje water en de gekruide zalm stukjes toe, dek de pan af en laat de curry nog zo'n 5 minuten pruttelen.
- Roer de koriander door de curry, schep de curry op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment