Recept Afdrukken
Zalmcurry met aubergine en groene pepers
Zalmcurry met aubergine en groene pepers
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Zalmcurry met aubergine en groene pepers
Instructies
  1. Bestrooi de zalm stukjes met de kruiden geelwortel en laat dit zo'n 10 minuten intrekken.
  2. Verhit de olie in een pan, voeg de aubergine reepjes toe, bestrooi ook deze met de kruiden en bak ze tot ze zacht worden en bruin beginnen te kleuren.
  3. Voeg de peper reepjes toe en bak deze een paar minuutjes mee.
  4. Voeg een laagje water en de gekruide zalm stukjes toe, dek de pan af en laat de curry nog zo'n 5 minuten pruttelen.
  5. Roer de koriander door de curry, schep de curry op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!