Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet in stukjes gesneden
- Max. 40 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 200 g Peultjes
- Max. 1 el Citroensap
- Max, 1 stengel Citroengras gekneusd en in stukjes gesneden
- Max. 1 Aubergine in stukjes gesneden
- Currypasta-ingrediënten ui, rode pepers, fenegriekzaad, korianderzaad, komijnzaad, geelwortel, ongeraffineerd mineraalzout, peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe de currypasta-ingrediënten in een keukenmachine en pureer deze.
- Verhit de olie in een pan en voeg de currypasta toe.
- Roer dit een minuutjes door.
- Voeg de kokosmelk, het citroensap en het citroengras toe en roer door.
- Laat dit 5 minuten pruttelen.
- Voeg de aubergine toe en laat dit 4-5 minuten mee pruttelen.
- Voeg de zalmstukjes, cherrytomaatjes en sojasaus toe, roer door en laat dit nog 6-8 minuten pruttelen (tot de zalm gaar is).
Notities
Extra bloemkoolrijst hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!
Deel dit Recept
Add comment