Recept Afdrukken
Zalmcurry met aubergine en peultjes
Zalmcurry met aubergine en peultjes
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Zalmcurry met aubergine en peultjes
Instructies
  1. Doe de currypasta-ingrediënten in een keukenmachine en pureer deze.
  2. Verhit de olie in een pan en voeg de currypasta toe.
  3. Roer dit een minuutjes door.
  4. Voeg de kokosmelk, het citroensap en het citroengras toe en roer door.
  5. Laat dit 5 minuten pruttelen.
  6. Voeg de aubergine toe en laat dit 4-5 minuten mee pruttelen.
  7. Voeg de zalmstukjes, cherrytomaatjes en sojasaus toe, roer door en laat dit nog 6-8 minuten pruttelen (tot de zalm gaar is).
Notities

Extra bloemkoolrijst hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!

Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!