Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet in stukjes gesneden
- Max. 1 Aubergine in reepjes gesneden
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout
- Een snufje Geelwortel
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 2 Groene pepers fijn gehakt
- Een snufje Chilipoeder
- Een paar blaadjes Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrooi de zalmstukjes met zout en geelwortel en laat dit een krappe 10 minuten intrekken.
- Verhit de olie in een pan en voeg de gekruide zalmstukjes toe.
- Roerbak de zalmstukjes zo'n 2 minuten en schep ze vervolgens uit de pan.
- Doe de auberginerepen in de pan en bestrooi ook deze met zout.
- Roerbak de aubergine tot deze zacht en bruin begint te worden.
- Schep ook de aubergine uit de pan.
- Doe de pepers in de pan en roerbak deze een paar minuutjes.
- Doe de chilipoeder samen met wat water in een kommetje en roer door.
- Voeg de chilipoederpasta toe aan de groene pepers en roer door.
- Voeg de gebakken zalm en aubergine weer toe aan de pan, dek de pan af en laat dit gezamenlijk nog zo'n 5 minuten pruttelen.
- Schep de koriander door het gerecht en serveer!
Notities
Extra bloemkoolrijst hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!
Deel dit Recept
Add comment