Recept Afdrukken
Zalmcurry met aubergine en groene pepers
Zalmcurry met aubergine en groene pepers
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Zalmcurry met aubergine en groene pepers
Instructies
  1. Bestrooi de zalmstukjes met zout en geelwortel en laat dit een krappe 10 minuten intrekken.
  2. Verhit de olie in een pan en voeg de gekruide zalmstukjes toe.
  3. Roerbak de zalmstukjes zo'n 2 minuten en schep ze vervolgens uit de pan.
  4. Doe de auberginerepen in de pan en bestrooi ook deze met zout.
  5. Roerbak de aubergine tot deze zacht en bruin begint te worden.
  6. Schep ook de aubergine uit de pan.
  7. Doe de pepers in de pan en roerbak deze een paar minuutjes.
  8. Doe de chilipoeder samen met wat water in een kommetje en roer door.
  9. Voeg de chilipoederpasta toe aan de groene pepers en roer door.
  10. Voeg de gebakken zalm en aubergine weer toe aan de pan, dek de pan af en laat dit gezamenlijk nog zo'n 5 minuten pruttelen.
  11. Schep de koriander door het gerecht en serveer!
Notities

Extra bloemkoolrijst hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!

Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!