Porties |
Ingrediënten
- Marinade-ingrediënten max. 1 chilipepertje (fijn gemalen), max. 1 eetlepel citroensap en max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max.120 g Wilde zalmfilet in dunne plakjes gesneden
- Max. 10 g Rauw sesamzaad
- Min. 100 g Cherrytomaatjes gehalveerd
- Min. 50 g Rucola
- Dressing-ingrediënten max. 10 g ui (gesnipperd), max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 rood pepertje (fijn gehakt), max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel (appel)azijn en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Leg de zalmfilet plakjes in de marinade, zet dit mengsel in de koeling en laat dit minimaal een uur marineren.
- Meng de gemarineerde zalmfilet plakjes met de overige ingrediënten (m.u.v. de sesamzaadjes) en plaats dit mengsel opnieuw in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Schep de salade na een tijdje koelen op je bord, bestrooi met de sesamzaadjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment