Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Max. 1 Courgette grof gesneden
- Max. 1 Rode paprika grof gesneden
- Max. 300 g Cherrytomaatjes
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Oregano fijn gehakt
- Een snufje Paprikapoeder
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Citroensap
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Leg de zalmfilet in een ovenschaal en verdeel de paprika en courgettestukken over de zalm.
- Verdeel ook de cherrytomaatjes over de zalm en bestrooi het geheel met oregano, zout en peper.
- Besprenkel het geheel met citroensap en olie en plaats de ovenschotel vervolgens zo'n 15 minuten in de oven (tot de zalm gaar is).
- Schep de inhoud van de ovenschotel op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment