Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 50 g Bosui in ringetjes gesneden
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Min. 300 g Broccoli in roosjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Wrijf de zalmfilet in met zout, peper en citroensap en laat dit 10 minuten intrekken.
- Breng een laagje water met zout aan de kook en kook de broccoli in zo'n 10 minuten gaar.
- Giet de broccoli af en doe de roosjes samen met de kokosmelk en een beetje kookvocht in een keukenmachine.
- Pureer de broccoli tot een gladde puree.
- Verhit de helft olie in een pan en fruit de knoflook.
- Voeg de broccolipuree toe, roer door en warm de puree op tot deze iets dikker is geworden.
- Voeg zout en peper naar smaak toe en schep de bosui-ringetjes door de puree.
- Dep de zalmfilet droog en smeer deze in met de andere helft vd olie.
Deel dit Recept
Add comment