Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Min. 100 g Groene asperges houtige delen verwijderd
- Min. 0.5 Courgette in blokjes gesneden
- Max. 50 g Groene olijven (op waterbasis, zonder additieven) ontpit en gehalveerd
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Tomatenpuree (zonder additieven)
- Max. 1 el Tijm fijn gehakt
- Min. 1 Lente-uitje in ringetjes gesneden
- Max. 1 el Citroensap
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op je werkblad.
- Leg de asperges in het midden van het papier, besprenkel ze met de olie en bestrooi ze met peper en zout.
- Wrijf de zalmfilet in met de tomatenpuree, leg deze op de asperges, verdeel de courgetteblokjes en de gehalveerd olijven over de zalm, bestrooi het geheel met peper, zout, tijm en de lente-ui ringetjes en besprenkel met citroensap.
- Vouw het bakpapier dicht omheen de inhoud tot een pakketje, plaats het pakketje zo’n 15 minuten in de voor verwarmde oven, zodat de inhoud gaar stoomt, haal het pakketje uit de oven, leg het op je bord, vouw het voorzichtig open en serveer!
Deel dit Recept
Add comment