Recept Afdrukken
Zalm met asperges en courgette en papillote
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op je werkblad.
  2. Leg de asperges in het midden van het papier, besprenkel ze met de olie en bestrooi ze met peper en zout.
  3. Wrijf de zalmfilet in met de tomatenpuree, leg deze op de asperges, verdeel de courgetteblokjes en de gehalveerd olijven over de zalm, bestrooi het geheel met peper, zout, tijm en de lente-ui ringetjes en besprenkel met citroensap.
  4. Vouw het bakpapier dicht omheen de inhoud tot een pakketje, plaats het pakketje zo’n 15 minuten in de voor verwarmde oven, zodat de inhoud gaar stoomt, haal het pakketje uit de oven, leg het op je bord, vouw het voorzichtig open en serveer!
Deel dit Recept
 

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!