Recept Afdrukken
Zalm en papillote met peterseliepuree
Zalm en papillote met peterseliepuree
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Zalm en papillote met peterseliepuree
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden, breng een laagje water aan de kook, kook de bloemkoolroosjes in 15-20 minuten gaar en giet ze af.
  2. Leg een vel bakpapier op je werkblad en schep de pompoenreepjes en preireepjes op het midden van het papier.
  3. Leg de zalmfilet op het hoopje groenten, bestrooi de zalm met peper en besprenkel de zalm met de citroensap, de azijn en de olie.
  4. Vouw het bakpapier omheen het bergje dicht tot een goed afgesloten pakketje en leg deze zo’n 25 minuten in de oven (tot de zalm en de groenten gaar zijn gestoomd).
  5. Stamp in de tussentijd de bloemkool tot puree, roer de peterselie, de kokosmelk, de nootmuskaat en een snuf peper door de puree en schep dit op je bord.
  6. Leg de geopende papillote bij naast de puree op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!