Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalm in kleine blokjes gesneden
- Max. 250 g Aardbeien in kleine blokjes gesneden
- Max. 10 g Rode ui in kleine blokjes gesneden
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 1 el Basilicum fijn gehakt
- Een snufje Cayennepeper
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en pepr
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauw sesamzaad
- Min. 1 handje Rucola
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng alle ingrediënten (m.u.v. de rucola) met elkaar en plaats dit mengsel (afgedekt) een tijdje in de koeling, zodat alle smaken op elkaar in kunnen werken en de zuren de zalm kunnen garen.
- Creëer een bedje van rucola op je bord, zet een kookring hier bovenop, schep het zalm-mengsel in de ring, druk het mengsel goed aan, verwijder de ring en serveer!
Deel dit Recept
Add comment