Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Bloemkool tot korrels gemalen of geraspt
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Een snufje Kerriepoeder
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 200 g Zuurkool uitgeknepen
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water met zout aan de kook en kook de bloemkoolkorrels gaar.
- Giet de korrels af en zet ze opzij.
- Verhit de olie in een pan, voeg het gehakt toe en bak dit rul.
- Bestrooi het gehakt met kerriepoeder en peper, voeg de knoflook toe en roer door.
- Voeg de zuurkool toe, roer door en laat dit met deksel op de pan minimaal 10 minuten mee smoren.
- Voeg de gare bloemkoolkorrels toe, roer door, schep de inhoud van de pan op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment