Recept Afdrukken
Wokschotel met zuurkool en rundergehakt
Wokschotel met zuurkool en rundergehakt
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Wokschotel met zuurkool en rundergehakt
Instructies
  1. Breng een laagje water met zout aan de kook en kook de bloemkoolkorrels gaar.
  2. Giet de korrels af en zet ze opzij.
  3. Verhit de olie in een pan, voeg het gehakt toe en bak dit rul.
  4. Bestrooi het gehakt met kerriepoeder en peper, voeg de knoflook toe en roer door.
  5. Voeg de zuurkool toe, roer door en laat dit met deksel op de pan minimaal 10 minuten mee smoren.
  6. Voeg de gare bloemkoolkorrels toe, roer door, schep de inhoud van de pan op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!