Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Champignons in kwartjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 120 g Biefstuk in reepjes gesneden
- Max. 1 Rode paprika in reepjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 200 g Zuurkool uitgeknepen
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout
- Een snufje Rode pepervlokjes
- Max. 1 el Kervel grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en roerbak de biefstukreepjes tot ze bruin kleuren.
- Voeg de champignonstukjes, de uisnippers en de paprikareepjes toe en roerbak deze zo'n 5 minuten mee.
- Voeg de zuurkool en de rode pepervlokjes toe en verhit dit.
- Schep de inhoud van de pan op je bord, garneer met kervel en serveer!
Deel dit Recept
Add comment