Porties |
Ingrediënten
- Max. 50 g Prei in ringetjes gesneden
- Max. 100 g Peultjes
- Max. 1 Rode paprika in blokjes gesneden
- Max. 150 g Oesterzwammen
- Een snufje Gemberpoeder
- Een snufje Peper
- Max. 120 g Varkensfilet in reepjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe cashewnoten
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en bak de varkensfiletreepjes rondom bruin.
- Voeg de prei, de peultjes en de paprika toe en roerbak dit een aantal minuten mee.
- Voeg de oesterzwammen toe, bestrooi met gemberpoeder en peper en bak deze tot ze beginnen te slinken.
- Schep de wokschotel op je bord, garneer met cashewnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment