Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Biefstuk in reepjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Min. 200 g Bladspinazie
- Min. 150 g Oesterzwammen in reepjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Marineer de biefstukreepjes in de sojasaus vermengd met zout en peper.
- Verhit de olie in een pan en fruit de knoflook samen met het fijn gehakte chilipepertje.
- Voeg de spinazie toe, laat dit enigszins slinken en schep de inhoud van de pan op je bord.
- Doe de gemarineerde biefstukreepjes in de pan, roerbak deze 2-3 minuten en schep ze dan op de spinazie.
- Doe de oesterzwamreepjes als laatste in de pan, voeg wat sojasaus, peper en zout toe, laat de reepjes slinken, schep ze bij op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment