Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Biefstukreepjes
- Min. 250 g Spitskool in reepjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Kerriepoeder
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Een snufje Peper
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Marineer de biefstukreepjes in een mengsel van de helft v.d. olie, de azijn, het kerriepoeder, de peper en de Italiaanse tuinkruiden.
- Verhit de resterende olie in een wok en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de gemarineerde biefstukreepjes toe en roerbak deze kortstondig.
- Voeg de spitskool toe, laat dit slinken, schep het gerecht op je bord, garneer met koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment