Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Biefstukreepjes
- Min. 250 g Rodekool in reepjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Kruiden gemberpoeder, chilipepervlokjes, komijnzaad, korianderzaad en peper
- Max. 1 èl Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Marineer de biefstukreepjes in een mengsel van de helft v.d. olie, de sojasaus en de kruiden.
- Verhit de resterende olie in een wok en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de gemarineerde biefstukreepjes toe en roerbak deze kortstondig.
- Voeg de rodekool toe, laat dit slinken, schep het gerecht op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment