Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Biefstukreepjes
- Min. 250 g Boerenkool in reepjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Een snufje Kurkuma
- Min. 1 Rood pepertje in reepjes gesneden
- Max. 1 el Kojos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Marineer de biefstukreepjes in een mengsel van de helft v.d. olie, de azijn, de knoflook, de peper en de kurkuma.
- Verhit de resterende olie in een wok en fruit de uisnippers samen met de peperreepjes.
- Voeg de gemarineerde biefstukreepjes toe en roerbak deze kortstondig.
- Voeg de boerenkool toe, laat dit slinken, schep het gerecht op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment