Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 stronkjes Witlof in reepjes gesneden
- Dressing-ingrediënten max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel naturel yoghurt, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Min. 200 g Cherrytomaatjes gehalveerd
- Max. 40 g Feta in blokjes gesneden
- Max. 1 Ei gekookt en in blokjes gesneden
- Max. 10 g Rauwe walnoten
- Max. 1 el Peterselie fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng alle ingrediënten met elkaar (behalve de walnoten).
- Zet dit mengsel minimaal een half uur in de koeling, zodat de dressing goed in kan werken.
- Haal de salade uit de koeling, verdeel de walnoten over of door de salade en serveer!
Deel dit Recept
Add comment