Recept Afdrukken
Witlof stamppot met rozijnen en feta
Witlof stamppot met rozijnen en feta
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Witlof stamppot met rozijnen en feta
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkoolroosjes in zo'n 15 minuten gaar.
  2. Giet de bloemkool af, houd een beetje kookvocht achter, voeg de kokosmelk, zout en peper toe en stamp de roosjes met een pureestamper tot een grove puree.
  3. Meng de witlofreepjes, de feta de geweekte rozijnen door de puree, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!