Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 2 stronkjes Witlof in reepjes gesneden
- Max. 50 g Geitenkaas (zonder additieven) in blokjes gesneden
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Max. 40 g Rozijnen (zonder additieven) geweekt in lauw water
- Max. 40 g Kokosmelk (zonder additieven)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkoolroosjes in zo'n 10-15 minuten gaar.
- Breng in een andere pan nog een laagje water aan de kook en kook de witlofreepjes in zo'n 8 minuten gaar.
- Giet de bloemkoolroosjes af, voeg de kokosmelk, een snuf peper en zout en de mosterd toe en stamp dit tot een puree.
- Roer de gekookte witlof, de geweekte rozijnen en de geitenkaasblokjes door de puree, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment