Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Ei gekookt en fijn gesneden
- Max. 70 g Rauwe, verse haring
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 2 Zure augurken fijn gesneden
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Max. 1 stronkje Witlof
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Trek de witlof blaadjes los van de kern en verdeel deze over een bord.
- Meng de mosterd met de azijn, de olie door en een snuf peper.
- Meng deze dressing met de augurken stukjes, de uisnippers, het fijn gehakte ei en de fijn gehakte peterselie.
- Snijd de haring in kleine stukjes en meng dit door het eerder gevormde ei-augurk mengsel.
- Vul de witlof blaadjes met dit mengsel en serveer (of bewaar in de koeling tot het moment van serveren).
Deel dit Recept
Add comment