Porties |
Ingrediënten
- Max. 50 g Harde, magere geitenkaas (zonder additieven) in blokjes gesneden
- Min. 2 stronkjes Witlof in stukjes gesneden
- Min. 1 handje Ijsbergsla in stukjes gescheurd
- Min. 2 Zure augurken (zonder onnodige additieven) in blokjes gesneden
- Max. 10 g Rauwe walnoten
- Dressing-ingrediënten max.0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), max. 1 eetlepel yoghurt en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng alle ingrediënten (m.u.v. de walnoten) met elkaar en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Verdeel de salade na een tijdje over je bord, garneer met de walnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment