Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Witlof grof gesneden
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 100 g Prei in stukjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Bieslook fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers samen met de prei.
- Voeg de witlof toe en roerbak dit even mee.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water toe, breng dit aan de kook en laat de soep vervolgens op laag vuur koken.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Pureer de soep en roer vervolgens de kokosmelk en de garnalen door de gepureerde soep.
- Garneer met bieslook en serveer!
Deel dit Recept
Add comment