Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Verse makreelfilet in reepjes gesneden
- Max. 3 stronkjes Witlof grof gesneden
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Curry pasta ingrediënten max. 10 g ui (gesnipperd) , max. 10 g knoflook (geperst), min. 1 rood pepertje (fijn gemalen), max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), kurkuma, korianderzaad, komijnzaad, nootmuskaat en max. 1 eetlepel citroenrasp (van een biologische citroen)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 1 handje Tijm grof gehakt
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Marineer de makreelfilet reepjes zo'n 10 minuten in de helft van de curry pasta.
- Verhit de helft vd olie in een pan, voeg de witlof en de resterende curry pasta toe en bak dit een aantal minuten.
- Voeg de kokosmelk, de tijm, een scheutje water en de gemarineerde makreelfilet reepjes toe, doe een deksel op de pan en stoof de curry tot de makreelfilet reepjes gaar zijn.
- Schep de curry in een kom of bord, garneer met koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment