Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Eieren
- Max. 2 stronkjes Witlof grof gesneden
- Min. 200 g Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Curry pasta ingrediënten min. 1 rood pepertje (fijn gemalen, kardemom, kruidnagel, gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, max. 1 eetlepel citroensap, max. 10 g ui (gesnipperd) en peper
- Max. 0.5 el Abrikozen koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de witlof stukjes toe en bak deze zo'n 4 minuten mee.
- Voeg de curry pasta toe en bak dit een half minuutje mee.
- Voeg de kokosmelk en sojasaus toe en roer dit door.
- Voeg de broccoli roosjes toe en laat dit (met deksel op de pan) mee stoven tot de roosjes beetgaar zijn.
- Verhit de resterende olie in een andere pan en bak de eieren tot een spiegelei.
- Schep de curry in een kom of bord, klap het spiegelei dubbel en schep deze op de curry, garneer met koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment