Porties |
Ingrediënten
- Min. 100 g Winterpostelein
- Min. 1 stronkje Witlof grof gesneden
- Min. 100 g Knolselderij in blokjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Specerijen kurkuma en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geschaafd
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers.
- Voeg de witlofstukjes en de knolselderijblokjes toe en bak dit een aantal minuten mee.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water en de specerijen toe, breng dit aan de kook, zet het vuur laag en laat de soep zo'n 20-25 minuten koken (tot de groenten gaar zijn).
- Pureer de soep, roer de winterpostelein door de soep, schep de gepureerde soep op je bord, garneer met de kaas en serveer!
Deel dit Recept
Add comment