Porties |
Ingrediënten
- Min. 100 g Winterpostelein
- Min. 100 g Prei in ringetjes gesneden
- Min. 100 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden tijm, roosmarijn en peterselie
- Specerijen chilipepervlokjes, peper en nootmuskaat
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geschaafd
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de prei toe en laat dit een aantal minuten mee stoven.
- Voeg de bloemkoolroosjes en de postelein toe en roerbak deze kortstondig.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water en de kruiden toe, breng dit aan de kook, zet het vuur laag en laat de soep zo'n 5-10 minuten koken (tot de groenten gaar zijn).
- Pureer de soep, roer de specerijen door de soep, schep de gepureerde soep op je bord, garneer met de kaas en serveer!
Deel dit Recept
Add comment