Recept Afdrukken
Visstoofpotje met zalm, venkel, komkommer en tomaat
Visstoofpotje met zalm, venkel, komkommer en tomaat
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Visstoofpotje met zalm, venkel, komkommer en tomaat
Instructies
  1. Besprenkel de zalmblokjes met de helft van het citroensap en laat dit even marineren.
  2. Verhit de olie in een stoofpan, voeg de gemarineerde zalmblokjes, een snuf peper, de komkommerblokjes, de bieslook, de venkelblokjes, de tomatenblokjes, de tomatensaus, de Italiaanse tuinkruiden en het resterende citroensap toe.
  3. Laat dit al roerend zo'n tien minuten stoven.
  4. Voeg de kokosmelk en waar gewenst wat water toe, roer door en stoof het geheel nog zo'n 5 minuten.
  5. Schep het stoofpotje in een diep bord, garneer met peterselie en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!