Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Koolvisfilet in blokjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 2 Paprika's in reepjes gesneden
- Max. 2 Tomaten in blokjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 50 g Olijven op waterbasis zonder additieven
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een stoofpan en fruit de uisnippers.
- Voeg de koolvisblokjes toe en bak dit een minuutje mee.
- Voeg de paprikareepjes, een snuf peper, de tomatenblokjes, de tomatensaus, de olijven en de Italiaanse tuinkruiden toe, roer door en laat dit al roerend zo'n 10-15 minuten stoven.
- Schep het stoofpotje in een diep bord, garneer met peterselie en serveer!
Deel dit Recept
Add comment