Porties |
Ingrediënten
- Max. 1.5 Ei
- Max. 30 g Wilde zalmfilet fijn gesneden
- Max. 200 g Broccoli fijn gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 1 handje Tuinkers fijn gehakt
- Een snufje Kerriepoeder
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een ovenvaste pan en fruit de knoflook samen met de uisnippers.
- Voeg de broccoli stukjes toe en bak deze zo'n 5 minuten mee.
- Kluts de eieren en roer de visstukjes, de peper, de tuinkers en het kerriepoeder door het eimengsel.
- Verdeel de gebakken broccoli goed over de bodem van de pan en begiet deze met het eimengsel.
- Verdeel het mengsel evenredig over de bodem van de pan, plaats de pan in de voor verwarmde oven en laat de frittata in zo'n 20-25 minuten gaar worden.
- Schep de frittata op een bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment