Porties |
Ingrediënten
- Max. 1.5 Ei
- Max. 30 g Pangasiusfilet fijn gesneden
- Max. 2 Zongedroogde tomaatjes (zonder additieven) geweekt in water en fijn gesneden
- Max. 200 g Kastanjechampignons fijn gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een ovenvaste pan en fruit de knoflook.
- Voeg de champignon stukjes en de zon gedroogde tomaatjes toe en bak dit zo'n 5 minuten mee (tot de champignons gaar zijn en het vocht helemaal verdampt is).
- Kluts de eieren en roer de visstukjes en de peper door het eimengsel.
- Verdeel de gebakken groenten goed over de bodem van de pan en begiet deze met het eimengsel.
- Verdeel het mengsel evenredig over de bodem van de pan, plaats de pan in de voor verwarmde oven en laat de frittata in zo'n 20-25 minuten gaar worden.
- Schep de frittata op een bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment