Recept Afdrukken
Venkelsoep met portobello's
Venkelsoep met portobello's
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Venkelsoep met portobello's
Instructies
  1. Verhit de helft vd olie in een soeppan, voeg de venkel stukjes en de knoflook toe en roerbak dit tot de venkel stukjes een kleurtje beginnen te krijgen.
  2. Voeg een gewenste hoeveelheid water samen met de kokosmelk en de kruiden toe, breng dit aan de kook, zet het vuur lager en laat de spinazie vervolgens in zo'n 15-20 minuten gaar pruttelen.
  3. Verhit in de tussentijd de resterende olie in een pan en bak de portobello stukjes zo'n 5 minuten in deze pan.
  4. Schep de gebakken paddenstoelen onder in je soepbord of kom, pureer de soep, giet de gepureerde soep over de paddenstoelenstukjes, garneer met de kaas en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!