Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Venkelknol gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Kruiden Italiaanse tuinkruiden en peper
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 2 Portobello's fijn gesneden
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geschaafd
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een soeppan, voeg de venkel stukjes en de knoflook toe en roerbak dit tot de venkel stukjes een kleurtje beginnen te krijgen.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water samen met de kokosmelk en de kruiden toe, breng dit aan de kook, zet het vuur lager en laat de spinazie vervolgens in zo'n 15-20 minuten gaar pruttelen.
- Verhit in de tussentijd de resterende olie in een pan en bak de portobello stukjes zo'n 5 minuten in deze pan.
- Schep de gebakken paddenstoelen onder in je soepbord of kom, pureer de soep, giet de gepureerde soep over de paddenstoelenstukjes, garneer met de kaas en serveer!
Deel dit Recept
Add comment