Recept Afdrukken
Venkelpuree met varkenshaas
Venkelpuree met varkenshaas
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Venkelpuree met varkenshaas
Instructies
  1. Meng de roosmarijn met het venkelzaad en wrijf de varkenshaas hiermee in.
  2. Breng een laagje water aan de kook en kook de venkel in zo'n 10 minuten gaar.
  3. Giet de venkel af, pureer dit en meng zout, peper en nootmuskaat door de puree.
  4. Verhit de olie in een pan en bak de varkenshaas in 3-4 minuten rondom bruin.
  5. Voeg de cherrytomaatjes toe en bak ook deze zo'n 3 minuten mee.
  6. Schep de inhoud van de pan op een bord, schep de venkelpuree er bij naast en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!