Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Venkelknol gesneden
- Max. 120 g Varkenshaas
- Max. 200 g Cherrytomaatjes
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Roosmarijn fijn gehakt
- Een snufje Nootmuskaat
- Een snufje Venkelzaad
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de roosmarijn met het venkelzaad en wrijf de varkenshaas hiermee in.
- Breng een laagje water aan de kook en kook de venkel in zo'n 10 minuten gaar.
- Giet de venkel af, pureer dit en meng zout, peper en nootmuskaat door de puree.
- Verhit de olie in een pan en bak de varkenshaas in 3-4 minuten rondom bruin.
- Voeg de cherrytomaatjes toe en bak ook deze zo'n 3 minuten mee.
- Schep de inhoud van de pan op een bord, schep de venkelpuree er bij naast en serveer!
Deel dit Recept
Add comment