Recept Afdrukken
Venkelpuree met kabeljauw
Venkelpuree met kabeljauw
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Venkelpuree met kabeljauw
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier in een ovenschaal.
  2. Verhit de olie in een pan en bak de venkelstukken samen met wat tijm en de knoflook gaar.
  3. Doe de gare stukken samen met de achtergebleven olie in een keukenmachine, maal dit tot een puree en houd de puree warm.
  4. Meng de tomatenpuree met tijm, zout en peper en wrijf de kabeljauw hier aan een zijde mee in.
  5. Leg de kabeljauwfilet in de ovenschaal en verdeel de tomaatjes en olijven hierover.
  6. Plaats de ovenschaal vervolgens zo'n 15-20 minuten in de oven (tot de kabeljauw gaar is).
  7. Schep de inhoud van de ovenschaal op je bord, schep de venkelpuree erbij naast, garneer met de pijnboompitten en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!