Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 Venkelknol gesneden
- Max. 10 g Knoflook fijn gehakt
- Max. 1 el Tijm fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Max. 5 g Rauwe pijnboompitten
- Max. 25 g Olijven op waterbasis (zonder additieven)
- Max. 200 g Cherrytomaatjes
- Max. 1 el Tomatenpuree (zonder additieven)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier in een ovenschaal.
- Verhit de olie in een pan en bak de venkelstukken samen met wat tijm en de knoflook gaar.
- Doe de gare stukken samen met de achtergebleven olie in een keukenmachine, maal dit tot een puree en houd de puree warm.
- Meng de tomatenpuree met tijm, zout en peper en wrijf de kabeljauw hier aan een zijde mee in.
- Leg de kabeljauwfilet in de ovenschaal en verdeel de tomaatjes en olijven hierover.
- Plaats de ovenschaal vervolgens zo'n 15-20 minuten in de oven (tot de kabeljauw gaar is).
- Schep de inhoud van de ovenschaal op je bord, schep de venkelpuree erbij naast, garneer met de pijnboompitten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment