Recept Afdrukken
Venkelpuree met dorade
Venkelpuree met dorade
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Venkelpuree met dorade
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de venkel in zo'n 10 minuten gaar.
  2. Giet de venkel af, pureer dit en meng zout en peper door de puree.
  3. Verhit de helft vd olie in een pan en bak de dorade in zo'n 3-4 minuten rondom bruin.
  4. Meng de resterende olie met de kappertjes, de lente-ui ringetjes, de fijn gehakte tomaten en bieslook tot een salsa.
  5. Schep de puree in een kookring op je bord, zodat een mooi puree-torentje ontstaat.
  6. Verwijder de kookring, leg de dorade op het torentje, schep de salsa hier omheen en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!