Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Venkel in stukjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Een snufje Peper
- Min. 100 g Taugé
- Max. 120 g Garnalen gepeld
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en roerbak de venkelstukjes samen met de uisnippers zo'n 2-3 minuten.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water, een snufje Italiaanse tuinkruiden en de kokosmelk toe en roer dit door.
- Breng de soep aan de kook en laat deze op laag vuur zo'n 12-15 minuten pruttelen.
- Pureer de soep, voeg een snuf peper, de garnalen en de taugé toe en verwarm deze zonder de soep opnieuw aan de kook te brengen.
- Schep de soep (zodra de garnalen verkleurd zijn) in je bord of kom en serveer!
Deel dit Recept
Add comment