Recept Afdrukken
Venkel-taugé soep met garnalen
Venkel-taugé soep met garnalen
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Venkel-taugé soep met garnalen
Instructies
  1. Verhit de olie in een soeppan en roerbak de venkelstukjes samen met de uisnippers zo'n 2-3 minuten.
  2. Voeg een gewenste hoeveelheid water, een snufje Italiaanse tuinkruiden en de kokosmelk toe en roer dit door.
  3. Breng de soep aan de kook en laat deze op laag vuur zo'n 12-15 minuten pruttelen.
  4. Pureer de soep, voeg een snuf peper, de garnalen en de taugé toe en verwarm deze zonder de soep opnieuw aan de kook te brengen.
  5. Schep de soep (zodra de garnalen verkleurd zijn) in je bord of kom en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!