Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet plat geslagen
- Min. 0.5 Venkelbol in dunne plakjes gesneden of geschaafd
- Max. 2 Sinaasappels in partjes (tussen de velletjes door) gesneden
- Min. 1 handje Bladspinazie
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel (appel)azijn. max. 1 eetlepel citroen/sinaasappelsap, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie, ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Min. 1 el Tuinkers fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een pan en bak de kipfilet rondom bruin.
- Schep de kipfilet uit de pan, laat deze rusten en snijd hem vervolgens in plakjes.
- Meng de resterende olie met de overige dressing-ingrediënten tot een dressing.
- Meng de venkelplakjes met de spinazie, de sinaasappelpartjes en de gesneden kipfiletplakjes en verdeel dit mengsel over je bord.
- Besprenkel de salade met de dressing, garneer met tuinkers en serveer!
Deel dit Recept
Add comment