Recept Afdrukken
Venkel-pompoen soep met Parmezaanse kaas
Venkel-pompoen soep met Parmezaanse kaas
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Venkel-pompoen soep met Parmezaanse kaas
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook de pompoen en venkel gaar.
  2. Voeg de kokosmelk toe en pureer. Verhit in de tussentijd de olie in een andere pan en roerbak de prei stukjes kortstondig.
  3. Voeg na het pureren de gebakken prei toe aan de soep en kook dit nog even mee.
  4. Schep de soep in een soepbord of kom, garneer met de bieslook en Parmezaanse kaas en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!