Porties |
Ingrediënten
- Kruiden venkelzaad, paprikapoeder, ongeraffineerd mineraalzout, salie, rode pepervlokjes, roosmarijn, peper
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 90 g Magr rundergehakt
- Max. 0.5 Ei
- Max. 200 g Venkel geraspt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een pan en bak de geraspte venkel samen met de ui snippers en knoflook een aantal minuten.
- Schep de inhoud van de pan in een kom en laat dit afkoelen.
- Meng de afgekoelde venkel met de overige ingrediënten (m.u.v. de resterende olie) en vorm met koude, vochtige handen één of meerdere burgers van dit mengsel.
- Verhit de resterende olie in een pan en bak de burger(s) rondom bruin en gaar van binnen (in zo'n 5-6 minuten per kant).
Deel dit Recept
Add comment