Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Venkel gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Tijm fijn gehakt
- Max. 200 g Tomaten fijn gesneden
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Een snufje Anijszaad
- Max. 1 el Citroensap
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en voeg de venkel, de uisnippers en de knoflook toe.
- Bestrooi met zout en peper en roerbak dit zo'n 5 minuten.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water (of eigen getrokken bouillon) toe samen met de tijm en laat dit zo'n 15 minuten pruttelen tot de venkel gaar is.
- Voeg de tomatenstukjes en garnalen vervolgens toe en laat dit nog zo'n 10 minuten mee pruttelen.
- Roer het anijszaad en het citroensap bij door de en klaar ben je.
Deel dit Recept
Add comment