
Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Venkelbol in plakjes gesneden
- Max. 1 Courgette in plakjes gesneden
- Marinade-ingrediënten max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, Italiaanse tuinkruiden en peper
- Max. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Max. 4 Verse pruimen ontpit en en kwarten gesneden
- Max. 10 g Rauwe pecannoten
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geschaafd
- Dressing-ingrediënten Italiaanse tuinkruiden, max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel (appel)azijn en peper
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Bestrijk de venkel en courgette plakken met de marinade, verhit een gril pan en gril de venkel en courgette plakken tot ze wat zachter worden en aan beide kanten een kleurtje hebben gekregen.
- Schep de gegrilde groenten plakken uit de pan en laat ze afkoelen.
- Meng de gegrilde groenten plakken met de overige ingrediënten (m.u.v. de pecannoten en de kaas) en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar kunnen inwerken.
- Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verdeel hem over je bord, garneer met de noten en de kaas en serveer!
Deel dit Recept
Add comment