Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 1 handje Kervel grof gehakt
- Kruiden venkelzaad en peper
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Max. 300 g Venkel in dunne plakjes geschaafd
- Max. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 1 el Mosterd zonder additieven
- Max. 1 el Citroensap
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de helft van de olie met de kervel, de kruiden en de citroenrasp, wrijf de kabeljauw hiermee in en zet de kabeljauw minimaal 10 minuten in de koeling om te marineren.
- Verhit in de tussentijd de resterende olie in een pan, voeg de venkel stukjes toe en bal deze in zo'n 15 minuten beetgaar.
- Voeg de bloemkool roosjes en een scheut water toe en kook hierin de bloemkool gaar.
- Giet de groenten af, voeg citroensap en mosterd toe en stamp dit mengsel tot een puree.
- Verhit een gril pan, voeg de gemarineerde kabeljauw filet toe en bak deze zo'n 3-4 minuten per kant.
- Schep de stamppot op je bord, leg de kabeljauwfilet er bovenop en serveer!
Deel dit Recept
Add comment