Recept Afdrukken
Venkel-bloemkool stamppot met kabeljauw
Venkel-bloemkool stamppot met kabeljauw
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Venkel-bloemkool stamppot met kabeljauw
Instructies
  1. Meng de helft van de olie met de kervel, de kruiden en de citroenrasp, wrijf de kabeljauw hiermee in en zet de kabeljauw minimaal 10 minuten in de koeling om te marineren.
  2. Verhit in de tussentijd de resterende olie in een pan, voeg de venkel stukjes toe en bal deze in zo'n 15 minuten beetgaar.
  3. Voeg de bloemkool roosjes en een scheut water toe en kook hierin de bloemkool gaar.
  4. Giet de groenten af, voeg citroensap en mosterd toe en stamp dit mengsel tot een puree.
  5. Verhit een gril pan, voeg de gemarineerde kabeljauw filet toe en bak deze zo'n 3-4 minuten per kant.
  6. Schep de stamppot op je bord, leg de kabeljauwfilet er bovenop en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!