Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 300 g Venkel in dunne plakjes geschaafd
- Kruiden peper en dille
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 2 Zon gedroogde tomaatjes (zonder additieven) fijn gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool roosjes en de venkel stukjes toe en kook deze in 15-20 minuten gaar.
- Verhit de olie in een pan, voeg de garnalen toe en bak deze tot ze van kleur veranderen.
- Giet de groenten af, voeg de kokosmelk, een scheutje achtergehouden kookvocht, de fijn gesneden zon gedroogde tomaatjes en de kruiden toe en stamp dit tot een puree.
- Schep de stamppot op je bord, verdeel de gebakken garnalen over de stamppot en serveer!
Deel dit Recept
Add comment