Recept Afdrukken
Veldsla salade met champignons, tomaatjes en biefstukreepjes
Veldsla salade met champignons, tomaatjes en biefstukreepjes
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Veldsla salade met champignons, tomaatjes en biefstukreepjes
Instructies
  1. Meng de veldsla met de gehalveerde tomaatjes en de helft vd olie en zet dit apart.
  2. Verhit de andere helft vd olie in een pan, bestrooi de biefstuk met peper, schroei de biefstuk dicht in zo’n 2-3 minuten per kant en laat deze vervolgens minimaal 5 minuten rusten op je werkblad alvorens hem in reepjes te snijden.
  3. Bak in de tussentijd de champignon kwarten samen met de knoflook en een snuf peper in de achtergebleven olie en laat ook deze na het bakken wat afkoelen.
  4. Snijd de biefstuk in reepjes en meng ze samen met de afkoelde champignon kwarten door de sla-tomaat mix, verdeel de salade over je bord, garneer met peterselie en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!