Porties |
Ingrediënten
- Min. 120 g Biefstuk
- Min. 250 g Champignons in kwartjes gesneden
- Min. 100 g Cherrytomaatjes gehalveerd
- Min. 50 g Veldsla
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
- Min. 1 handje Peterselie grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de veldsla met de gehalveerde tomaatjes en de helft vd olie en zet dit apart.
- Verhit de andere helft vd olie in een pan, bestrooi de biefstuk met peper, schroei de biefstuk dicht in zo’n 2-3 minuten per kant en laat deze vervolgens minimaal 5 minuten rusten op je werkblad alvorens hem in reepjes te snijden.
- Bak in de tussentijd de champignon kwarten samen met de knoflook en een snuf peper in de achtergebleven olie en laat ook deze na het bakken wat afkoelen.
- Snijd de biefstuk in reepjes en meng ze samen met de afkoelde champignon kwarten door de sla-tomaat mix, verdeel de salade over je bord, garneer met peterselie en serveer!
Deel dit Recept
Add comment